Logo Logo

Wanneer kan ik wonen op het Campinaterrein?

Het Campinaterrein maakt komende jaren een geleidelijke transformatie door, waarin verschillende fases elkaar opvolgen. Gedurende de fases en jaren zullen enkele oude gebouwen verdwijnen en plaatsmaken voor nieuwe. Andere gebouwen blijven behouden en zullen stuk voor stuk opgeknapt worden voor een nieuwe toekomst. Ondernemers zullen zich voor korte of lange termijn vestigen en hun activiteiten gaan ontplooien. En over enkele jaren zullen de eerste bewoners hier gaan wonen!

Verschillende fases

Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwbouw gaat starten. Wat wel bekend is, is dat de transformatie verschillende fases heeft. Fase 1 is het terrein en de gebouwen zoals we die van FrieslandCampina geleverd hebben gekregen. Met slechts de hoogstnodige aanpassingen gaan deze gebruikt worden in fase 1.

In volgende fases zullen meer plekken op het terrein nieuwe gebruikers (kunnen) herbergen, en zal er dus meer activiteit gaan plaatsvinden. Voor dit tijdelijk gebruik van het Campinaterrein is een aparte website. Op www.campinaterrein.nl krijg je een indruk van de ondernemers die zich nu gevestigd hebben en van de dingen die er gaan gebeuren.

Tijdelijk gebruik en nieuwbouw zullen uiteindelijk tegelijkertijd plaatsvinden. Langzaamaan zal steeds duidelijker zichtbaar worden hoe het Campinaterrein er uit zal zien en welke mensen kleur geven aan deze plek. Hoeveel jaar dit proces nodig heeft en uit hoeveel fases dit bestaat, weten we nu nog niet. Spannend toch?

Schrijf je vast in

Er kunnen nu dus nog geen jaartallen verbonden worden aan al deze momenten. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwbouwplannen en fases, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina via ‘Abonneren’. Kun je niet wachten om het Campinaterrein te gaan ontdekken? Kijk dan vooral wat er nú al te doen is op het terrein via de website www.campinaterrein.nl of op de facebookpagina.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?