Events en ondernemen
Logo Logo

Inspirerende verhalen van ondernemers

Iedere ondernemer die op het Campinaterrein is neergestreken, heeft zijn eigen verhaal. Hoe komen ze bij het Campinaterrein terecht? Wat is het verhaal achter hun bedrijf en wat doen ze precies? Wij laten de ondernemers aan het woord. Lees hun verhalen hieronder!

De Bottle Distillery

Op de plek waar vroeger de melk met paard en wagen binnenkwam, zit nu Bottle Distillery gevestigd met hun distilleerderij, slijterij, workshop- en horecaruimte. Eigenaar Mark Migchels (48) vertelt: “Toen we voor het eerst de Melkontvangst van het Campinaterrein binnenstapten, waren we eigenlijk meteen verkocht.”

Lees verder

PHOOD

Puur en gezond eten: dat staat centraal bij het restaurant PHOOD op het Campinaterrein. Vanaf februari bevindt deze hippe horecatent in het voormalige ketelhuis. Eigenaar Tim Elfring: “We wilden een plek creëren met planten en bomen, een plek waar je echt tot rust komt en waar je opgeladen weer weggaat. En niet volgepropt met eten. We maken dus gebruik van pure ingrediënten, geen toegevoegde suikers en glutenvrije producten.”

Lees verder

Wij gebruiken cookies

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken of wijzigen.