Events en ondernemen
Logo Logo

Is het jou al opgevallen? In het logo van het Campinaterrein zijn fases opgenomen. De fases zijn de stappen die het Campinaterrein gaat maken om te komen tot een nieuw stedelijk woon-, werk- en verblijfgebied. Nu de eerste huurders zich hebben gevestigd op het Campinaterrein krijgt het tijdelijke karakter steeds meer vorm. Tijd voor fase02.

Lees verder

De bestaande kanaalzone verbind het centrum van de stad al decennia lang met het Campinaterrein. De vele voetgangers en fietsers langs het kanaal leverde ook dit jaar een energiek beeld op tijdens de Dutch Design Week 2019. Een beeld waar we de komende jaren meer en meer naar toe gaan groeien: het tijdelijke karakter krijgt steeds meer vorm en de eerste ondernemers zijn inmiddels gevestigd in de tijdelijkheid.

Lees verder

Tijdens het Ontwerpfestijn in de Dutch Desing Week 2019 op het Campinaterrein zijn door architecten, designers en kunstenaars ideeën bedacht voor de uitwerking van plannen in relatie tot de klimaatopgave met de nadruk op water.

Lees verder

In mei 2019 is een nieuwsbericht op de website geplaatst over het huren van ruimtes in de karakteristieke gebouwen op de locatie aan de Kanaaldijk-Zuid. Na heel veel geïnteresseerde ondernemers te hebben gesproken, kunnen we nu de eerste officiële huurders kenbaar maken!

Lees verder

Ooit gedacht dat jouw toiletbezoek zou kunnen bijdragen aan schoon drinkwater? De Semilla Sanitation Hub is een wc en in staat om urine en ontlasting ter plekke te zuiveren voor hergebruik. Tijdens de DDW2019 tref je de unit op het Campinaterrein.

Lees verder

Toekomstgericht, innovatief, design, kennisdeling, inspiratie...dat is waar de WaterAmbassade aan werkt en waar het Campinaterrein voor staat. De WaterAmbassade vind je binnenkort in het Het Lab; de plek die tijdens de zuivelproductie bekend stond om experimenten en innovatie.

Lees verder

Het Ontwerpfestijn keert terug in De Kantine tijdens de DDW2019. Dit jaar worden ideeën verzameld door architecten, designers, kunstenaars en BPD Ontwikkeling voor de uitwerking van de plannen in relatie tot de klimaatopgave.

Lees verder

Ruim 2600 ontwerpers en circa 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland komen binnenkort af op de tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten tijdens de DDW2019. Het Campinaterrein is één van de locaties tijdens dit grootste event. Benieuwd wat er tijdens de DDW2019 te zien is op deze locatie?

Lees verder

Is fotograferen jouw passie? Wij hebben de perfecte setting voor je! Extra leuk, je kan ook nog iets winnen. Maak jij de mooiste foto op het Campinaterrein zelf of binnen in de prachtige gebouwen? Inmiddels is de aanmelding gesloten.

Lees verder

Was jij op 23 mei niet aanwezig tijdens de inloopavond in De Kantine van het Campinaterrein of wil je de informatie een keer terugzien? We hebben een kort verslag en een aantal panelen en foto’s van deze inloopavond op de site gezet.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.