Logo Logo

Bezoek events, ontmoet ondernemers

Voordat op het Campinaterrein wordt gewoond, kom je naar het gebied om evenementen te bezoeken en ondernemers te ontmoeten. De eerste fase krijgt een tijdelijk karakter waar design, maakwerk en talent de boventoon voeren. Ondernemers die zich in deze setting thuis voelen ga je de komende tijd steeds vaker tegenkomen op het Campinaterrein.

Kom langs en laat je inspireren!

Met evenementen zoals de DDW2019 op de agenda blijft het Campinaterrein in de tijdelijke fase volop in beweging. Tijdens de DDW2018 trok dit event ruim 350.000 bezoekers! Benieuwd welke evenementen nog meer op de agenda staan?

Naar de agenda

Op zoek naar een creatieve en rauwe locatie?

Wil jij een evenement organiseren en je bezoekers verrassen met een industriële locatie? Of ben je getalenteerd en op zoek naar een minimalistische werkplek waar je helemaal los gaat met je design of je ambachtswerk? Wie weet fiets jij dan binnenkort via de Kanaaldijk naar jouw creatieve workspot.

Huurruimtes bekijken

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.