Logo Logo

Wonen op het Campinaterrein

De dynamiek van het stadsleven; je houdt er van! Even een biosje pakken en uit eten als je geen zin hebt om te koken. De kroeg in of een rondje langs de winkels slenteren, heerlijk. Maar tegelijk ben je ook op zoek naar rust om je heen. Even zen je terugtrekken in je eigen huisje met tuin of groot terras. Grote kans dat wonen op het Campinaterrein dan precies jouw ding is. En wat denk je van het vertrouwde beeld van de witte jassen in de kantine naar een kantine gevuld met creatieve ondernemers? Het zou zo maar kunnen. Of je nu alleen bent, een kleine start-up of gevestigde naam; laat je inspireren door de historie, plug je laptop in en je bent ready to go. Wonen en werken op het Campinaterrein, straks kan het écht.

Wonen Later

Het is nu misschien nog lastig voor te stellen, maar rond 2023-2024 worden de eerste nieuwbouwwoningen op het Campinaterrein bewoond! Ben je benieuwd hoe het hier wordt? Op dit moment kunnen alleen de ambities en dromen gedeeld worden, aangezien het nog de beginfase van de transformatie is. Kijk bij visie op het Campinaterrein om meer te weten te komen over de toekomst en te lezen over onze uitgangspunten: de combinatie van nieuw met oud, het toevoegen van groene plekken, de openbare, collectieve en privé ruimten, duurzaamheid en de potentie van het Eindhovens Kanaal. Je kunt je al wél aanmelden als belangstellende voor de nieuwbouwwoningen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrieven onderaan deze pagina, blijf je automatisch op de hoogte van onze updates.

Werken nu en straks

Ondernemen krijgt nadrukkelijk een plek op het Campinaterrein. Dit was een plek waar in het verleden hard gewerkt is, nieuwe producten werden geproduceerd en slim gebruik werd gemaakt van de gunstige ligging aan het kanaal. Op de grens tussen de stad en het ommeland én waar last but not least een ‘coöperatieve geest’ waarde. Dit is een plek waar ook in de toekomst ruimte is om te werken. Zo krijgen ondernemers een kans zich op een nieuwe, kansrijke plek binnen de ring van Eindhoven te vestigen en worden voorzieningen toegevoegd aan de buurt.

Ben je nu of op korte termijn op zoek naar een werkplek? Groot of klein, met een rauw randje of al wat meer gepolijst? Of wil je een evenement organiseren? De eerste fase van het Campinaterrein heeft een tijdelijk karakter waar jij je creativiteit kwijt kunt. Kom ondernemen of organiseer een evenement!

Bekijk het aanbod

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.